criminele komedie de perfecte winnares

 voor 8 personen (min 2 max 3 heren)

Je krijgt bericht dat je een grote geldprijs wint die je live op tv in ontvangst kunt nemen. Alleen, je zit op dat moment in Australië! Terwijl jij in een race tegen de klok huiswaarts reist, maken anderen zich op om jouw plaats in te nemen bij de prijsuitreikingZal het ze lukken jou je eerlijk gewonnen 20.000 euro afhandig te maken?!

Deze criminele komedie vraagt veel inlevingsvermogen, gevoel voor timing en vooral veel durf van alle spelers. Verras jezelf en je publiek met dit meeslepende en bij tijden hilarische stuk.

Vraag deze toneeltekst ter inzage bij toneeluitgeverij Grosfeld en laat je verrassen! Vlaamse toneelgroepen kunnen terecht bij Toneelfonds Janssens.

Hieronder is een PDF-bestand als voorproefje te downloaden.

Toneeluitgever Geertjan Grosfeld over De perfecte winnares:
Je bewerking van Oplichters over de vloer naar De perfecte winnares is prima. Hierdoor wordt dit spel veel toegankelijker voor clubs die niet al te veel jonge spelers hebben. De verhaallijn is prima intact gehouden. Het spel zit erg geraffineerd in elkaar en werkt langzaam toe naar een bizarre climax. De typetjes zijn prima neergezet; niet over de top, maar wel ieder met zijn/haar ‘prettige afwijking’. 

De perfecte winnares websiteversie
PDF – 667,8 KB 1211 downloads

meer AVONDVULLEND TONEEL vind je hier

KOMISCHE EENAKTERS vind je hier