Goed nieuws voor de liefhebbers van de korte eenakter "Bas is er ook bij"!

Een van mijn meest verkochte eenakters is nu verkrijgbaar in een versie voor 3 heren! Deze versie is zeker zo leuk als de oude versie voor drie dames en nu is hij speelbaar voor nog meer toneelverenigingen!

Ook is het mogelijk om een wisselende bezetting te hebben van dames en heren. Dit is naar eigen inzicht eenvoudig aan te passen. Nieuwsgierig geworden? Vast een stukje lezen kun je hier.

 

Vers van de pers, een nieuwe, beetje lugubere eenakter voor maar twee personen. De spelers moeten een koppel neerzetten wat al langere tijd een relatie heeft, en denkt elkaar door en door te kennen.

ik dacht zelf dat het ook wel eens interessant kan zijn om een eenakter voor maar twee personen te schrijven. Ondanks dat het een kort toneelstuk is, kun je de karakters net iets beter neerzetten, dan met een cast van meer personen. Ik ben benieuwd hoe deze eenakter ontvangen zal worden!

 

Een nieuwe eenakter voor drie dames beschikbaar!

Hoewel, helemaal nieuw is hij niet. Het is een bewerking van de eenakter Een nieuw leven. De vaderrol in dit stuk is gewijzigd in een moederrol en de damesfigurant, die aan het eind in Een nieuw leven nog even opkomt, is komen te vervallen. 

Over de schutting verkrijgbaar bij Toneeluitgeverij Grosfeld is nu ook vertaald in het Fries als Wa is no de heit? Een nieuwe, avondvullende komedie met serieuze, spannende en kluchtige momenten! Voor 9 spelers (min. 3, max. 5 heren).

De hoofdverhaallijn gaat over een anonieme spermadonor uit de jaren tachtig, die dolgraag kennis wil maken met zijn nazaten.......