Karin Zweers toneel
Over mij » Nieuws

Nieuw stuk klaar!

Vanaf 17 oktober 2019 verkrijgbaar bij Toneeluitgeverij Grosfeld “Over de schutting”.

Een nieuwe, avondvullende komedie met serieuze, spannende en kluchtige momenten! Voor 9 spelers (min. 3, max. 5 heren). De hoofdverhaallijn gaat over een anonieme spermadonor uit de jaren tachtig, die dolgraag kennis wil maken met zijn nazaten.......

Mijn nieuwste eenakter!

Begin maart is de eenakter Terug naar gisteren voor het eerst opgevoerd. Het is een komische eenakter van 15/20 minuten die zich afspeelt in de studio van de populaire soapserie "Terug naar gisteren". Geschikt voor 3 dames en 1 heer of 2 dames en 2 heren.

Mirjam wordt de nieuwe geliefde van Mike in het volgende seizoen van de soapserie “Terug naar gisteren”. Lisette en Carla komen auditie doen voor de rol van Mirjam. De casting director en de acteur die Mike speelt kunnen elkaars bloed wel drinken, wat voor de nodige spanning zorgt tijdens de audities. Beide hebben heel wat noten op hun zang. En dat zijn absoluut niet dezelfde noten!

 Verschillende van mijn toneelstukken zijn in het Fries vertaald.  Voor een overzicht klik hier en ik ben supertrots dat er binnenkort weer eentje bij gaat komen, namelijk De perfecte winnares! Een avondvullend blijspel voor 8 personen (2 à 3 heren).