Karin Zweers toneel
Over mij » Toneelstukken » Criminele komedie De perfecte winnares (8 pers)

criminele komedie de perfecte winnares

 voor 8 personen (min 2 max 3 heren)

Je krijgt bericht dat je een grote geldprijs wint die je live op tv in ontvangst kunt nemen. Alleen, je zit op dat moment in Australië! Terwijl jij in een race tegen de klok huiswaarts reist, maken anderen zich op om jouw plaats in te nemen bij de prijsuitreikingZal het ze lukken jou je eerlijk gewonnen 20.000 euro afhandig te maken?!

Deze criminele komedie vraagt veel inlevingsvermogen, gevoel voor timing en vooral veel durf van alle spelers. Verras jezelf en je publiek met dit meeslepende en bij tijden hilarische stuk.

Vraag deze toneeltekst ter inzage bij toneeluitgeverij Grosfeld en laat je verrassen! Hieronder is een PDF-bestand als voorproefje te downloaden.

Toneeluitgever Geertjan Grosfeld over Prijzenslag in het penthouse:
Je bewerking van Familie opgelicht naar Prijzenslag in het penthouse is prima. Hierdoor wordt dit spel veel toegankelijker voor clubs die niet al te veel jonge spelers hebben. De verhaallijn is prima intact gehouden. Het spel zit erg geraffineerd in elkaar en werkt langzaam toe naar een bizarre climax. De typetjes zijn prima neergezet; niet over de top, maar wel ieder met zijn/haar ‘prettige afwijking’. 

PDF
De perfecte winnares websiteversie
PDF [667.8 KB]
Download (68 downloads)

meer AVONDVULLEND TONEEL vind je hier

KOMISCHE EENAKTERS vind je hier